Disclaimer

Spel-info.nl is geen commerciële site. Onze bedoeling is informatief en ter bevordering van de ‘spelgeest’ in Nederland en om de doelgroep kennis te laten maken met spellen van over en binnen de grens. Onze recensies zijn dan ook volledig onafhankelijk.

Hoewel de uiterste zorg wordt besteed aan de betrouwbaarheid van de informatie op deze pagina’s, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de onjuistheid of onvolledigheid van door ons getoonde artikelen.Eveneens kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie of technische storingen. Storingen, problemen of reacties kunt u een bericht sturen via het contactformulier. Alle getoonde foto’s en afbeeldingen van spellen en spelmateriaal zijn niet bedoeld als inbreuk op bestaande copyrights en hebben een puur informatieve doel. Mocht iemand toch problemen hebben met bepaalde afbeeldingen, mail dit dan en wij zullen de desbetreffende afbeelding(en) direct verwijderen. Alle teksten op deze site zijn (tenzij anders vermeld) copyright van de Spel-info.nl Redactie. Verspreiding van onze artikelen en links hiernaartoe graag met bronvermelding en tevens ons even op de hoogte brengen. Wijzigen, inkorten en/of publicatie t.b.v. commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder onze toestemming.

Overal waar wij  in een recensie of nieuwsitem plaatsen heeft dit geen enkele diepere gedachte. Hij kan ook gelezen worden als zij en vice versa. Zo zijn al onze teksten niet bedoeld om te beledigen of kwetsen. Mocht er in 1 van onze teksten toch iets staan wat aanstootgevend blijkt, meld ons dit dan direct. Wij zullen de betreffende tekst onmiddellijk aanpassen. Spellen zijn voor er voor plezier, zo ook deze site.

Alle informatie die u aan ons verstrekt zal absoluut vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden beschikbaar worden gesteld. Er gebeurt niets met uw gegevens wat u niet wil!  Nogmaals, deze site is een hobby die met een heleboel plezier door een aantal mensen uitgevoerd wordt. Bedenk dit en zorg ervoor dat wij dit met plezier kunnen blijven doen.

Bedankt voor uw aandacht!

De spel-info.nl redactie

Scroll naar boven