Over Ons

Welkom de webpagina’s van Spel-info.nl. Spel-info.nl is een website van en voor mensen die geïnteresseerd zijn in spellen. Deze interesse kan diepgaand of oppervlakkig zijn, het kan in alle soorten spellen zijn. Wij hopen in ieder geval dat iedereen hier kan vinden wat hij zoekt.

Wij zijn begonnen op 17 september 2001 en deze site zal dus in de loop der tijd zeker groeien. Uiteindelijk hopen wij een zo compleet mogelijk overzicht te geven van de spellenwereld. Dit doen wij via spelbeschrijvingen en recensies, previews en nieuws, vertalingen en interviews, een spel-kalender en een uitgebreid overzicht van interessante links.

De recensies zijn uiteraard geheel objectief en wij proberen een zo duidelijk mogelijk beeld van een spel te geven. Wat voor de 1 immers een leuk spel is, is voor een ander een verschrikking!

Uiteraard bedanken wij ook de bedrijven die helpen deze site mogelijk te maken. Je vindt hun logo’s in het venster hierboven. Heb je ook nieuws of andere contributies, mis je iets op onze site? Mail ons gerust! Ook met vragen kun je ons gerust benaderen. Wij doen ons best om elke vraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.

Wij wensen je veel plezier op onze site en uiteindelijk met de spellen die je via deze site leert kennen!

Het spel-info.nl team

Scroll naar boven